Schetsontwerp fietsroute Essesteijn (verlengde Velostrada)

De afgelopen maanden hebben de provincie Zuid-Holland en de gemeente Leidschendam-Voorburg gewerkt aan het opstellen van een ontwerp, waarbij we zo veel mogelijk rekening hebben gehouden met uw opmerkingen en suggesties.

Het college van B&W heeft op 6 juni 2016 het schetsontwerp vastgesteld. De Appelgaarde en Populierendreef worden uitgevoerd als fietsstraat; fietsers zijn hier hoofdgebruiker van de weg, auto’s zijn te gast. Op de kruising met de Hofzichtlaan komen vrijliggende fietspaden; fietsers krijgen hier vaker en sneller groen licht om hun weg over de fietsroute te vervolgen. Het fietspad in de Schipholboog wordt aangepast en opnieuw geasfalteerd.

Het ontwerp en de toelichting op het ontwerp kunt u vinden op de gemeentelijke website. Klik hier.

Hier kunt u ook een digitaal reactieformulier vinden, dat u kunt gebruiken om tot 30 juni uw aandachtspunten en suggesties mee te geven voor de uitwerking van het ontwerp.

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *