Fiets Telweek

Doe mee aan het grote nationale fietsonderzoek en maak kans op een fiets! Op 19 september start de fietstelweek. Om mee te doen heb je alleen je fiets, je mobiele telefoon en de gratis Fietstel-app nodig. Bovendien maak je ook nog eens kans op een kleurrijke nieuwe fiets want onder de deelnemers worden 25 fietsen verloot.

Over het gebruik van de auto en het OV is veel bekend. Maar van de meer dan 14 miljoen fietsers in ons land weten we veel minder. Daarom wordt elk jaar onderzocht hoe we ons op de fiets verplaatsen, met welke snelheid, op welke tijdstippen, met hoeveel tegelijk en waar de grote vertragingen zijn. Hoe meer we weten, hoe meer we onze fietspaden kunnen verbeteren.

Doe mee met de Fiets Telweek en download de app!

Voor meer informatie zie www.fietstelweek.nl en zie hier voor de oproep op de site van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

fietstelweek_2016

Categorieën

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *