Toegankelijkheid Mall of the Netherlands

Fietserbond en platform gehandicapten bekeken met vertegenwoordigers van de gemeente en van de Mall knelpunten bij de toegankelijkheid van de Mall. Hieronder het persbericht van het platform gehandicapten.

Dinsdag 24 mei gingen vertegenwoordigers van de gemeente, de Mall of the Netherlands, het platform gehandicapten en de Fietsersbond met elkaar op pad. Samen maakten ze een ronde rond de Mall en bekeken de toegankelijkheid voor fietsers en mensen met een beperking. Vanuit het platform waren slechtzienden, mensen in een elektrische rolstoel en met een aangepaste fiets vertegenwoordigd. Alle verbeterpunten werden besproken en genoteerd door de gemeente. Als knelpunten werden onder andere sommige oversteekplaatsen en het abrupt eindigende voetpad op de Weigelia benoemd.
Binnenkort horen we welke punten op korte termijn worden aangepakt. De fietsersbond is blij dat er een bewaakte overdekte fietsenstalling komt op de hoek van de Banninglaan en de Heuvelweg.
Wilt u ook actief helpen de fietsbereikbaarheid en toegankelijkheid in onze gemeente te verbeteren?

[email protected]

[email protected]

foto deelnemers schouw

Categorieën